Mijn bron van energie: ImaA

Dodentocht 2023

"ALS ik mijn doel wil bereiken DAN moet ik gefocust blijven."

12 augustus, tijdstip weet ik nog niet, ga ik weten of mijn maandenlange keiharde trainingsschema, waaraan ik al een tijd bezig ben, de vruchten heeft afgeworpen.

Want over exact drie maanden vanaf vandaag, op 11 augustus om 21.00pm start ik, samen met EziNne, aan de dodentocht: 100 km in 24 uur wandelen.

Heb al voor 19 uur muziek op mijn spotify staan die me, vooral tijdens de zware momenten, naar mijn einddoel, de finish, moet brengen.Vanaf 11 augustus ga je ons kunnen volgen via een link en ons startnummer.Ik wil gaan wandelen voor een goed doel dat ik, tzt, op sociale media zal plaatsen.

Mezelf kennende ben ik vastberaden om de tocht uit te lopen. Zal niet opgeven, ook niet als het zwaar wordt.Ik ben gefocust en met de steun van mijn medewandelaars, vrienden, vriendinnen, collega's en muziek, ben ik ervan overtuigd dat ik de finish zal halen.

Volg je ons mee?

Ingrid Methodiek

"Ingrid methodiek"

Onze praktijk maakt gebruik van de Ingrid Methodiek.

De Ingrid methodiek is ontworpen om te helpen bij het communiceren van emoties en gedachten op een creatieve manier. Dit betekent echter niet dat je creatief moet zijn om het te kunnen gebruiken.

Iedereen kan de methodiek gebruiken en zichzelf zijn bij het delen van hun gevoelens en gedachten.

Het gaat er niet om hoe goed je kunt tekenen of schrijven, maar om het vinden van een manier om uit te drukken wat er in je hart en hoofd speelt.

De Ingrid methodiek is laagdrempelig en richt zich op het creëren van een veilige omgeving om open te zijn, zonder oordeel en met respect voor elkaar.

Santiago de Compostella september 2023

September, precies een maandje na de dodentocht gaan we opnieuw onzelf fysiek en mentaal uitdagen want dan beginnen we aan de tweede keer wandelen naar Santiago de Compostella en deze keer vanuit Franse richting. 

Meer informatie over deze uitdaging zal tzt geplaatst worden. Nu eerste focussen op de dodentocht.