Als filosoof ben ik altijd op zoek naar de betekenis achter de dingen die we als vanzelfsprekend beschouwen.

Als eclectisch therapeut combineer ik verschillende theorieën en methoden om een behandeling te creëren die uniek is en perfect aansluit op het probleem van de cliënt.

Naar mijn gevoel is er altijd meer dan wat we op het eerste gezicht zien en dat het stellen van vragen en het onderzoeken van ideeën ons in staat stelt om de wereld op een dieper niveau te begrijpen.

Binnen de orthopedagogie ben ik gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van ouders en kinderen. 

De op maat gemaakte interventies en strategieën zijn een meerwaarde voor iedereen ongeacht de leeftijd. 

 

Ik help mensen bij het vinden van antwoorden op hun persoonlijke vragen en uitdagingen. Ik ben toegewijd aan het ondersteunen van anderen in hun groei en ontwikkeling, en ik geloof dat iedereen het potentieel heeft om verandering in hun leven te realiseren.

 

Als lezer en lange afstand wandelaar geniet ik van het ontdekken van nieuwe ideeën en ervaringen. Ik vind het heerlijk om me te verliezen in een goed boek en te voelen hoe een wandeling me nieuwe inzichten biedt.

Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om ons te blijven ontwikkelen en open te blijven staan voor nieuwe perspectieven.

 

Als schrijver deel ik mijn gedachten en ervaringen met anderen. Het delen van verhalen stelt ons in staat stelt om verbonden te blijven met elkaar en om nieuwe manieren van denken te ontdekken. Schrijven heeft me geholpen om mijn eigen ideeën helderder te formuleren en om mijn eigen stem te vinden.

 

Als multicultureel gezin hebben we veel geleerd van elkaars verschillende achtergronden en culturen. Zo is het belangrijk om open te staan voor verschillen en om te leren van elkaars perspectieven.

Als alleenstaande moeder is het mijn doel om mijn kinderen liefde, steun en inspiratie te geven terwijl ze opgroeien terwijl ik zelf ook mijn carrière nastreef.

Het is een balans die ik soms moeilijk gevonden heb, maar ik ben trots op wat we als gezin hebben bereikt.

Onze ervaringen hebben ons geleerd dat diversiteit een kracht is en dat het samenwerken met verschillende perspectieven en kennis ons allemaal verrijkt.

Het is mijn hoop dat mijn kinderen deze les zullen onthouden en blijven streven naar inclusie en begrip voor anderen, waar ze ook naartoe gaan in het leven.

 

Creativiteit is voor mij een manier om uitdrukking te geven aan mijn diepere gedachten en ideeën.

Het dragen van zwarte kleding en het hebben van superkorte haren zijn voor mij vormen om mezelf uit te drukken en om te laten zien wie ik ben.

 

 

Tot slot houd ik enorm van katten.

Ik vind hun speelse, intelligente en onafhankelijke karakter inspirerend en fascinerend.

Katten hebben me geleerd om meer in het moment te leven en om meer te genieten van de kleine dingen in het leven.

 

 

 

Naast Nederlands, Duits, Engels, Pitching English en Frans spreek/schrijf ik ook Zuid Limburgs dialect voor de mensen die liever in deze streektaal communiceren!

 

 

Kunstwerk: Kasimir Malevitch (1878-1935) met titel 'farmer', persoonlijke stempel (Embossing) van de lithograaf & het Russisch StaatsMuseum. Eigendom van praktijk ImaA.